З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 09:49
Кількість переглядів: 221

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати, колеги!

   Щиро вітаю із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням та працює на благо й розвиток своїх громад і нашого району. Вітаю всіх, хто відстоює потреби та інтереси, а також дбає про розквіт району і кожної територіальної громади, прагне, щоб вони були сильними та спроможними.

   В цей урочистий день від усього серця бажаю усім Вам нових успіхів та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку Ви робите гідно та професійно, а щира людська вдячність та повага будуть нагородою за Вашу нелегку працю.

  Від щирого серця бажаю усім, хто працював та працює на благо  району і громади насамперед якнайшвидшої перемоги над ворогами, мирного неба, міцного здоров’я, достатку, благополуччя та родинного затишку. Нехай усі негаразди обходять Вас стороною. Щоб професійний досвід, компетентність та розуміння своєї справи були і надалі Вашими порадниками в усіх добрих починаннях і сприяли розбудові й розвитку громади, району та нашої держави!

     Зі святом!

 

Голова Мукачівської районної ради                                                                       Михайло ЛАНЬО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування