До дня Святого Миколая Міністерство внутрішніх справ України провело конкурс дитячого малюнка

Дата: 19.12.2022 19:57
Кількість переглядів: 221

До дня Святого Миколая Міністерство внутрішніх справ України провело конкурс дитячого малюнка на тему «Я в безпеці з МВС».👌

Учасниками були діти віком до 14 років. За короткий проміжок часу надійшло близько 2500 малюнків.🤗

У день підбиття підсумків десять переможців з усієї України було запрошено до Міністерства. Церемонію нагородження провів Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.👍

Серед переможців конкурсу є малюнок і Тетяни Іванчо, учениці 6-го класу Залужанського ліцею Мукачівської територіальної громади Закарпатської області, під назвою «МВС на захисті українського народу». Ця робота визнана заступником Міністра внутрішніх справ України Богданом Драп’ятим однією з найкращих.

Батько маленької переможниці 12-річної Тетяни - Віктор Іванчо з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну захищає український народ, суверенітет і незалежність нашої держави в складі 101-ї Закарпатської бригади 70-го батальйону ТРО ЗСУ.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, вручаючи нагороди дітям, наголосив: «На більшості малюнків, які надійшли до Міністерства, присутня тематика війни, зокрема сміливі та відважні військові, поліцейські, пожежники, рятувальники, які захищають Україну, наше сьогодення і майбутнє, країну, де вони народилися, живуть і хочуть жити».

Заступник очільника МВС Богдан Драп’ятий на зустрічі з призеркою конкурсу Тетяною Іванчо аргументував свій вибір так: «Бачу, що ти зобразила свою рідну школу під захистом системи органів МВС, з безпечним навчанням і мирним небом. З дитячого віку ти відчуваєш і знаєш ціну тяжкого шляху українського народу до нашої майбутньої Перемоги, адже батько - Віктор Васильович з перших днів війни захищає Україну. Бажаю, щоб ти продовжувала розвивати свої таланти й могла повноцінно реалізувати їх у мирній Україні».

Ми приєднуємося до привітань Тетянки з перемогою в конкурсі малюнків та бажаємо їй подальших успіхів у навчанні, творчому розвитку, а головне - щасливого дитинства, яке російський ворог намагається відібрати в українських дітей.


Джерело: Сервісні центри МВС в Закарпатській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування