Президент України вручив орден «Золота Зірка» родині загиблого військовослужбовця Артура Пашкуляка

Дата: 10.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 139

Президент України вручив орден «Золота Зірка» родині загиблого військовослужбовця Артура Пашкуляка


  Фото без описуПолеглий герой Артур Пашкуляк був депутатом Мукачівської районної ради V, VI, VII скликання.
 43-річний військовослужбовець з початку повномасштабного вторгнення приймав участь у протистоянні військовій агресії й загинув 02.04.2023 року під час виконання бойового завдання. Загиблий служив у Головному управлінні розвідки Міністерства Оборони України, командиром роти чеченського батальйону імені Шейха Мансура.
   14.11.2023 року президент України Володимир Зеленський видав Указ про присвоєння звання Герой України (посмертно) Артуру Пашкуляку, військовослужбовцю Головного управління розвідки Міністерства оборони України, бійцю чеченського миротворчого батальйону імені Шейха Мансура, за виняткову хоробрість, героїзм і самопожертву, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності української держави, вірність військовій присязі.
     Ця відзнака символізує вдячність всього українського народу за самовіддану службу і героїзм.
     Присвоєння звання Героя України стало не лише визнанням подвигу загиблого воїна, а й нагадування про необхідність поваги та пам’яті про тих, хто віддає життя за мир та свободу країни, а також про необхідність підтримки та піклування про родини загиблих воїнів, які поклали своє життя на алтар свободи та незалежності. Вони заслуговують нашої повної підтримки та визнання за їх величний внесок у життя країни.

Фото без опису


Голова районної ради та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування